Thirza | Grafisch ontwerpbureau

Visuele communicatie & verpakkingsontwerp voor merken met een verhaal

Meer lezen

“Als grafisch ontwerpbureau sta ik graag aan de kiem van je merk en wórd dan het merk.”

Ik ben Thirza, fulltime ontwerper met een specialisatie in het ontwerpen van merkidentiteiten en verpakkingen. Sinds 1999 heb ik voor heel wat prachtige merken mogen ontwerpen. In 2002 ben ik mijn eigen bureau gestart en heb ik me gaandeweg steeds meer ontwikkeld en gespecialiseerd in verpakkingsontwerp.

Als klein meisje droomde ik van het hebben van een grafisch ontwerpbureau en hoewel mijn kantoor in de Letterbak in Alkmaar verre van een fancy grafisch ontwerpbureau te noemen is (meer een gezellige grote huiskamer), heb ik wel alles in huis om jouw visuele communicatie tot in de puntjes te verzorgen. Ik treed dan ook vaak op als art director, iets wat het proces goed doet en jou werk scheelt.

Verbinding en communicatie vind ik een van de belangrijkste dingen. Zowel tussen mij en mijn klanten, als tussen mijn klanten en hun doelgroep. Heldere, aansprekende communicatie is de sleutel in deze tijd! Ik geniet van de passie die makers met zich meebrengen en loop daar graag hard voor. Ik ga voor aansprekende ontwerpen die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Dat moet ook in deze tijd.

Vanzelfsprekend ben ik op de hoogte van grafische vormgeving trends, drukprocessen en verpakkingstechnieken. Zoals ik al zei; gespecialiseerd dus! Ik weet niet wat het is, misschien geniet ik er teveel van als ik mijn ontwerpen in de schappen zie staan.

Kenmerkend aan mij is dat ik een levensgenieter ben. In het werk word ik weleens gekenmerkt als een betrokken doorzetter die eigenzinnige ideeën heeft en geen half werk levert. Ik sta ’s ochtends graag vroeg op en vind het heerlijk om met Chef te lopen, mijn Oud Duitse Herder. Die overigens speels op je afstormt als je mijn grafisch ontwerpbureau bezoekt. Welkom!

Maak een afspraak