Thirza | Merk- en verpakkingsontwerper

Een merkidentiteit en krachtig verpakkingsontwerp voor (duurzame) merken die impact willen maken

Meer lezen

“Als merk- en verpakkingsontwerper sta ik graag aan de start van jouw merk.”

Ik ben Thirza, fulltime ontwerper met een specialisatie in het ontwerpen van merkidentiteiten en verpakkingen. Sinds 1999 heb ik voor heel wat prachtige merken mogen ontwerpen. In 2002 ben ik mijn eigen bureau gestart en heb ik me gaandeweg steeds meer ontwikkeld en gespecialiseerd in krachtige merkidentiteiten en verpakkingsontwerpen.

Ontwerpbureau voor (duurzame) merken met een verhaal

Als klein meisje droomde ik van het hebben van een eigen ontwerpbureau. Dit om voor mooie merken een krachtige branding en verpakkingsontwerp te creëren. Ontwerpen die werden ontdekt, herkend én onthouden door de ideale doelgroep. Hoewel mijn kantoor in de Letterbak in Alkmaar verre van een fancy bureau te noemen is (het is meer een grote, gezellige woonkamer), heb ik wél alles in huis om jouw visuele communicatie tot in de puntjes te verzorgen.

Ik treed dan ook vaak op als art director, iets wat het proces goed doet en jou werk scheelt. Naast een merkidentiteit en verpakkingsontwerp ook branding foto’s nodig die volledig aansluiten op jezelf, de merkidentiteit en het verpakkingsontwerp? Ik organiseer voor jou de perfecte branding fotoshoot!

Communicatie is the key!

Verbinding en heldere communicatie vind ik de belangrijkste aspecten binnen mijn bedrijf. Zowel tussen mij en mijn klanten, als tussen mijn klanten en hun doelgroep. Heldere, aansprekende communicatie is de sleutel! Ik geniet van de passie die makers met zich meebrengen en loop daar graag hard voor. Ik lever niet ‘zomaar’ een ontwerp aan. Ik ga voor aansprekende merkidentiteiten en verpakkingsontwerpen die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Voor ontwerpen die écht werken.

Ontwerpen die écht werken

Vanzelfsprekend ben ik op de hoogte van de laatste trends, drukprocessen, verpakkingstechnieken, duurzame materialen en de psychologie achter kleuren, lettertypes en bijvoorbeeld de positie van een schap in de winkel. Zoals ik al aangaf: gespecialiseerd! Ik weet niet wat het is, misschien geniet ik er teveel van als ik mijn ontwerpen in de schappen zie staan of mijn online verpakkingsontwerpen tegenkom tijdens het online shoppen.

Een levensgenieter met passie voor sterke ontwerpen

Kenmerkend aan mij, is dat ik een echte levensgenieter ben. In het werk word ik doorgaans omschreven als een betrokken doorzetter die eigenzinnige ideeën heeft en nooit half werk levert. Iemand die erbij is tijdens het volledige proces en écht onderdeel is van prachtige merken met een verhaal. Ik sta ’s ochtends graag vroeg op en vind het heerlijk om met Chef te lopen, mijn Oud Duitse Herder. Die overigens speels op je afstormt als je mijn kantoor bezoekt. Zien wij jou snel?!

Maak een afspraak

Samenwerkingen

Mette Jensen, PurePack, verpakkingsspecialist

Mette Jensen van PurePack – Verpakkingsspecialist 

Om jou nóg beter van dienst te kunnen zijn, wil ik je voorstellen aan Mette van Purepack. Mette is gespecialiseerd in het bedenken en faciliteren van duurzame én milieuvriendelijke verpakkingen. Ik ontwerp een krachtig verpakkingsontwerp, Mette zorgt voor de ontwikkeling van een volledig duurzame verpakking. Samen creëren wij vanuit onze expertises dé verpakking waarin duurzaamheid centraal staat.

Verschillende producten van Mette, zijn onder andere:

  • Ecologische kartonnen verpakkingen
  • Stand up Pouch PaperWise en biobased
  • Composteerbaar plastic en folie
Lees meer over PurePack
Twan Morees, Waves Media, Webdesigner

Twan Morees van Waves Media – Webdesigner

Twan is een creatieve webbouwer. Hij kan ontzettend goed 1 op 1 ontwerpen overzetten naar web. Denkt goed mee aan de creatieve kant en zorgt ervoor dat alles tot de puntjes aan toe goed werkt. Super fijne samenwerking met een duidelijke communicatie. Twan bouwt van one pagers tot aan ingewikkelde webshops.

Lees meer over Waves Media
Frits de Beer, fotograaf en filmmaker

Frits de Beer – Cinematographer. Filmmaker. Storyteller.

Frits de Beer (1967) is een fotograaf en filmmaker met een poëtische blik. Zijn scènes zijn als filmische parels aan een aaneengeregen touwtje waar de rode draad van het verhaal altijd zichtbaar blijft. 

Zijn werkwijze is  de verhaallijn zo subtiel om te buigen dat de hersenen het kunnen opnemen en opslaan. Zijn werk is vaak herkenbaar aan het ongewone moment van de dag dat hij kiest

zowel voor het filmen als voor de fotografische benadering van compositie en kadrering. Tijdens de montage, die hij vaak zelf doet, regisseert hij continu de film wat hem een speciaal tintje geeft en hem onderscheidt van andere commerciële regisseurs.

De reden om met Frits samen te werken is vaak een emotionele, gebaseerd op je gevoel. Want dat is precies wat Frits kenmerkt. Als je net als Frits een filmfanaat bent, herken je in zijn werk enkele van de grote regisseurs zoals Tati, Tarkovsky, Pasolini en Fellini.

Lees meer over Frits de Beer
Stef Hartog, glamour fotograaf

Stef Hartog – Glamour Fotograaf 

Stef is geen doorsnee fotograaf. Zijn specialisme is glamour, fashion en fitness. Voor mijn klant Peau D’or zijn dan ook geen doorsnee foto’s die er gemaakt moeten worden. Maar met een behoorlijk randje sexyness 😉

Bekijk vooral zijn werk!

Bekijk werk van Stef Hartog
Lisa de Reep, Buro Fraai, creatief DTP'er

Lisa de Reep van Buro Fraai – Creatief DTP’er

Lisa is mijn rechterhand voor het creatieve DTP werk. Ze is technisch ijzersterk en is voor mij een belangrijke aanvulling. Ze werkt concepten en ideeën uit op een nuchtere manier tot alle communicatie uitingen die nodig zijn. Denk aan powerpoint presentaties, brochures, folders, beursmaterialen en het doorvertalen van illustraties.

Maike Oosterveld, het Tekstveld, SEO-tekstschrijver

Maike Oosterveld – SEO-tekstschrijver van het Tekstveld

Maike is een enthousiaste tekstschrijver gespecialiseerd in SEO webteksten, blogs en webshop optimalisatie. Met haar teksten tilt zij websites en webshops naar een hoger niveau. De teksten sluiten mooi aan bij het bedrijf en de doelgroep én ze zijn ook nog eens geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Wil jij een hogere ranking in Google, dan is Maike daarvoor de juiste persoon!  Ze denkt met je mee, communiceert op een fijne en duidelijke manier en kan het schrijven van verschillende SEO-geoptimaliseerde teksten uit handen nemen. 

Meer weten over Maike, SEO webteksten, blogs en webshop optimalisatie? Neem dan zeker even een kijkje op haar website!

Lees meer over Maike

Mijke van den Brom van tekstbureau Frankie schrijft – Copywriter. Tekstschrijver. Redacteur

Mijke is een creatieve en gedreven tekstschrijver. Ze weet als geen ander jouw verhaal te vertalen naar pakkende copy. Naar krachtige teksten die passen bij jou en jouw merk. Of het nu gaat om een nieuw merk of om een merk dat een nieuw jasje nodig heeft. Ze zorgt voor verrassende productnamen, sterke slogans en frisse websiteteksten.

Ook kan Mijke je helpen met het ontwikkelen van je merkpersoonlijkheid, brand story en tone of voice. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk werkt, visueel én tekstueel.

Lees meer over Mijke
Myrthe Marketeert, marketeer foodprofessionals, foodmarketeer

Myrthe Marketeert – Dé marketeer voor Foodprofessionals

Als zelfstandig foodmarketeer helpt ze producenten en retailers om meer inzicht te krijgen in de dynamische foodwereld en werkt ze samen op een persoonlijke manier aan de juiste koers. Myrthe wilt foodprofessionals helpen om hun producten te laten opvallen in hun marktgebied zodat de gewenste doelgroep in beweging komt.

Een gedegen aanpak start met inzicht en analyse om zo te komen to de beste strategie en marketingaanpak, dit alles geeft ze in samenwerking met specialisten vorm in concept en creatie.

Lees meer over Myrthe