Creatie

Art Direction Fotoshoot voor Polysun

“Haar ontwerpen zijn verrassend en hebben allemaal de wauw-factor. Ze visualiseert eigenlijk precies wat we bedoelen, zowel in beeld als in gevoel. En dat is een hele kunst! Bovendien is ze heerlijk om mee samen te werken.”

Odette Contant – Polysun bv

Website

polysun.be

Wat heb ik verzorgd

Locaties | Modellen | Art directing fotoshoot | Styling | Moodboards | Draaiboek

Polysun is toonaangevend in de markt van zonwerende systemen tussen glas. Ze  maken het verschil met de innovatieve en kwalitatief hoogwaardige systemen die het comfort van de gebruiker, professioneel en privé, maximaal verhogen.

Hun visie weerspiegelt de overtuiging dat ‘als je iets doet, je het beter goed doet’! Met ruim 15 jaar ervaring in de glassector focussen we ons, anders dan de meeste glasproducenten, 100% op zonwering tussen glas. Ze beschikken dan ook over een technisch uniek en innovatief totaalconcept dat flexibel in functie van de klant en zijn project kan worden ingezet.

Polysun kwam met de vraag voor een fotoshoot: “Wij gaan naast de B2B nu ook de consument bedienen, maar wij hebben geen goed fotomateriaal. Hoe gaan wij dat oplossen en kan je ons helpen?”. Resultaat: prachtige foto’s die inmiddels voor alle communicatie doeleindes worden gebruikt. Van brochures, systeemwaaiers tot aan Social Media uitingen.

Thirza Peppelenbos