Over Thirza

Specialist Packaging design & Brand Identity

Op een speelse en gedurfde manier ontwerp ik merkidentiteiten. Dit alles met een grote dosis ervaring, en een vleugje liefde.

Meer lezen

Met ruim 22 jaar ervaring als ontwerper heb ik al vele mooie projecten mogen maken. Ontwerpen zie ik niet als werk maar als mijn passie. Het hoort bij mijn leven en is voor mij net zo normaal als ademhalen.

Ik heb graag persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers. Dus wil ik je allereerst beter leren kennen en jouw passie weten voor het product of je bedrijf.

Ook hoor ik graag wat je vooral niet wilt. De rest bedenk ik voor je. Ik weet alle do’s en don’ts van het vak. Meer dan 70% van alle aankoopbeslissingen worden in de winkel genomen. En dat in een paar seconden, dus het moet werken! Ik kan wel van alles bedenken maar het moet ook verkopen. Daarom streef ik naar een efficiënt en goed verkoopbaar eindresultaat dat past bij de doelgroep.

Ondanks dat ik alleen (en soms met een stagiaire) werk, heb ik een groot netwerk waar ik intensief mee samenwerk. Fotografen, videografen, tekstschrijvers, dtp’ers, marketeers, online specialisten, (gespecialiseerde) drukkerijen in binnen- en buitenland en zelfs een leverancier die (biologische) cosmetica produceert.

Daarnaast ben ik op de hoogte van alle drukprocessen en verpakkingstechnieken.

Dus. Heb jij een mooi biertje gebrouwen, wil je een complete cosmeticalijn op de markt gaan brengen of een mooie theelijn ontwikkelen, of wat dan ook een verpakking nodig heeft….voor een te gekke én werkende verpakking ben je bij mij op de juiste plek!

Begin je net een nieuw restaurant, wil je een doorontwikkeling van je huidige huisstijl of misschien wel een compleet nieuwe? Of wil je een pakkend magazine en werkende branding voor jouw bedrijf? Ook hiervoor sta ik voor je klaar.

Ik neem je zorgen weg en lever jou een resultaat dat met kop en schouders uitsteekt boven de rest!

Maak een afspraak

Thirza heeft het wonderbaarlijke vermogen om met mijn korte beschrijving van mijn ideeën, het beeld te maken dat ik in mijn hoofd heb. Elke keer weer.

Esther KeddemanPetit Jolie / Kaerel Skincare